Vi dykket med skilpadder!

I dag har seks av oss vært på snorkling i nydelige Blue Lagoon! Vi hadde leid en sjåfør for dagen som igjen hadde kontakt med et firma som drev med utleie av dykke- og snorkleutstyr. Jeg hadde vekkerklokken på 8 og innen 10 var alle klare i bilen. Det tok ca.1,5-2 timer å kjøre dit, men siden alle sovnet i bilen gikk det fort haha.

Da vi kom frem fikk vi utdelt dykkermaske, snorkel og svømmeføtter, i tillegg til at vi leide to go pro undervannskameraer. Vi fikk med oss en profesjonell dykker til å vise oss hvor det var best å snorkle

Båtturen var også en opplevelse i seg selv, selvom jeg ble klissvåt av alt vannet som sprutet inn i båten! Vi dykket to forskjellige steder. Begge var korallrev med masse fisk. Bare for å være på den sikre siden måtte jeg spørre om det fantes haier der, men det gjorde det heldigvis ikke.

Det første korallrevet var veldig stort, og vi så så mange ulike fisker, også mange jeg aldri hadde sett før. En fisk alle dro kjennskap på var “nemofisken”, som vi dykket ned til.

Etter en stund dro vi ti det andre korallrevet det de fortalte at det ofte var skilpadder. Det var enda større enn det første, og vannet var helt lyst blått! sikkelig fint! Vi hadde dykket og kost oss lenge, da Helene ropte at alle måtte komme bort til henne asap. Hun hadde sett en skilpadde! Den var ikke særlig stor, men gøy var det uansett å ha sett en!

Dette er noe jeg har så lyst til å gjøre igjen!

Maria, Vgs Privatist Bali #Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *