VOLLEYMATCH

19.10.2017

Hei!

I går gikk vi fra Ex.Phil gruppen sammen med PT-gjengen i Sydney for å spille en real volleyballmatch! Jeg syns volleyball er utrolig gøy å spille, selv om det gjerne tar noen slag før man blir varm i trøya igjen. Jeg får også litt konkurranseinstinkt, noe de fleste sikkert la merke til ettersom jeg skrek, ropte, klappet og dikterte hva alle på laget skulle gjøre – “Sånn ja!! Også tar vi den! Få den over nettet!!” – fraser ikke ulik disse…

Men gøy var det iallefall! PT startet veldig sterkt og det ble overlegen seier, men andre runde tok vi fra Ex.Phil oss sammen og ble litt bank fra vår side også, heldigvis! Gøy var det iallefall at så mange møtte opp og at vi kunne gjøre en gøy aktivitet på stranda alle sammen.

Må gjentas!

I morgen er det avgang CHASE THE SUUUUN og jeg gleder meg masse. Så deilig å ha et opplegg å gå til og masse gøye aktiviteter! Så i morgen formiddag flyr vi til Brisbane og så starter eventyret oppover mot Cairns. Tenkte å filme en del med Gopro og sette alt sammen til én film, så det kan bli veldig bra!

Men nå må jeg skyynde meg å pakke litt mer og ikke minst levere en oppgave til skolen i Norge!

Helene

Sydney – Ex.Phil/Ex.Fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *