THE OFFICE

21.11.2017

Heisann hoppsann, nå er det kun 2 hele dager igjen her i Australia! Wææ! Tiden har gått utrolig fort. Tenkte jeg skulle skrive et “avsluttende innlegg” og takke for meg før vi reiser på fredag formiddag – med litt oppsummering, tips og triks, så følg med!

I dag tok vi en aldri så liten piknik på et sted som heter The Office, eller bare Office. Det er typ et parkområde/plenområde som omtales som The Office av innbyggerne her. Utrolig koselig å sitte der rett før solnedgang! Noen kjøpte med seg pizza og spiste mens vi satt der mens jeg kjøpte med meg mine favorittcookies fra Coles (OM jeg kommer til å savne de når jeg kommer tilbake til Norge da!)

Til mammaen til Mia: Her er Mia! :-)

Sofie og jeg kaller dette bildet “Drunk in New York”, hun er verken drunk eller i New York men vi kan jo late som!

Baggen min begynner å fylle seg opp litt etter litt, med klær jeg ikke skal bruke dagene fremover osv. Begynner virkelig å gå opp for meg at vi snart er på vei tilbake til Norge igjen. Idag hadde vi dessuten siste skoledag med flinkeste lærer, Kate. Vi hadde vafler til avslutningen og tilogmed brunost!

Se brukeren Gostudysydney på instagram for flere bilder som er tatt av de andre som er her! (Og også bilde av hele gjengen fra vaffelspisingen i dag).

I morgen venter en ny dag

Helene

Sydney – Ex.Phil/Ex.Fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *