Acapulco

Ganske tidlig i oppholdet dro vi 16 stykker på en weekendtur til Acapulco, som ligger 8 timer med buss fra Puerto Escondido. Vi bodde på Holiday Inn Resort, og fikk denne utsikten fra de fleste rommene:I motsetning til Puerto er Acapulco en turistby, og det var akkurat det vi var ute etter denne helgen! I Puerto går det mest i surfebutikker og noen få butikker oppe i byen, så det dekker ikke helt shoppingbehovet til 19 jenter. I Acapulco finner en mer kjente butikker som Zara, Berhska, Tommy Hilfigher, Nike Store osv. Etter å ha tilbringt meste parten av dagen og pengene våre i disse butikkene, tok vil turen tilbake til hotellet for å gjøre oss klar til kvelden. Vi spiste og drakk daquires på Hard Rock Cafè før dro videre til et utested som heter Palladium.

Palladium er en uteplass hvor rike meksikanere og turister går til. Her var det rød løper inn til utestedet, og utsikt utover hele Acapulco. For å komme inn betalte vi 150 pesos hver, som er litt mindre enn 70 kr. For denne prisen var det fri bar, og vi fikk vårt eget bord med egen servitør som passet på at vi hadde drikke på bordet HELE tiden! Om noen tok opp en røyk, var de der nærmest på sekundet for å tenne røyken for deg, vi vasket ikke nevene selv en gang på toalettet… På Palladium har blant annet Tiesto og Avicii spillt!

  

Dag to i Acapulco ble også brukt til shopping for noen, mens noen slappet av på rommene eller med bassengområdet.

Da kvelden kom dro vi nok en gang til Hard Rock for å spise, og igjen videre til Palladium da kvelden før hadde vert så bra! Denne kvelden var det derimot lite liv på Palladium, så nesten halvparten av oss bestemte seg for å dra hjem etter noen timer. Vi som ble igjen angrer absolutt ikke på at vi ble igjen! Litt senere kom eieren av utestedet bort til oss og lurte på om vi ville dra til det andre utestedet hans, Mandara, det var nemlig der det var mest liv den kvelden. Om vi ville dette skulle vi få gratis inngang og drikke, og han skulle ordne transport til oss. Vi kunne ikke gjøre noe annet å si ja takk! Utenfor stod det to feete biler som kjørte oss videre til Mandara! Avstanden til Mandara viste seg for så vidt å være gåavstand.. Ingen av oss hadde med kamera denne kvelden, men det var samme utsikt utover Acapulco, og vi fikk bord og servitør denne kveden også!

 
 

Tonje og Marianne
Mexico 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *