EXPHIL/EXFAC BALI

Aloha fra Bali!

Da var vi endelig i gang med blogging fra Exphil/Exfac på Bali også! Jeg ble ikke ansatt som blogger før i går, så det er derfor jeg er litt sent i gang med introduksjonen av meg og studieløpet. Vi har iallefall vært her i 1 måned, og skal tilbringe til sammen 3 mnd på Bali. Her bor vi på et campus midt i smørøyet av Seminyak by med gåavstand til alt av kafeer, restauranter, butikker og stranda.

I løpet av dette oppholdet skal jeg blogge fra hverdagen på Exphil/Exfac i Bali! Kan jo starte med å fortelle at jeg heter Celine Nilsen og kommer fra Trondheim. Så langt stortrives jeg med både boforholdene og opplegget til GoStudy. Jeg bodde 1 måned på Bali i 2017, og allerede da forelsket jeg meg i dette paradiset. Derfor er jeg utrolig takknemlig og glad for og endelig være tilbake!

For den som ikke vet så mye om dette studieløpet, er Exphil/Exfac to universitetsemner som inngår i alle studieløp ved norske universiteter. Vi har også et tilleggsfag som heter Etikk, og til sammen får vi 30 studiepoeng ved bestått eksamen. Vi har skole hver dag fra mandag til fredag, og fri i helgene.

Jeg skal prøve å oppdatere bloggen flere ganger i uken, i mellomtiden kan dere følge @gostudy99 og @gostudybali på Instagram for oppdateringer fra alle de ulike spennende studiene, eller @cellasworld for flere av mine Bali-bilder.

I de neste innleggene kommer bilder fra det vi på Exphil/Exfac har opplevd de siste ukene!

Celine

Exphil/Exfac Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *