AussieLove

heiheiiii folkens ;D

Akkurat nå blir filmen the great gatsby spilt inn her på skolen, med Leonardo Dicaprio ! spennedes :) vi skal legge ut bilder av det senere, men blir ikke av han pga vi får ikke ta bilde under innspillingen noe som sier seg selv. :)

ellers har vi det bare fint, misunner dere som skal ned i januar! heldiggriser! fineveret er kommet for fullt og idag seies det at det er den varmeste dagen som har vert siden vi kom..36 grader :D Deeilig ! vi har ikke hatt tid idag til stranden faktisk, må holde tritt me skolearbeidet (noe som ikke heeeeelt går etter planen).

men vi har hentet oss vifte, gratis vifte i resepsjonen kan dere få om dere er snare. de har noen der som de gir ut s langt lageret rekker :)

denne uka blir det skolearbeid, er meldt regn mesteparten (uten om i morgen så daa skal vi nyte stranden ;) ) men når de ikke er fint ute sitter vi med god samvittihet inne :) men selv om regnet er her så er det ikke kaldt, det skal ver sikkert og visst :)!! Jeg skal på shark dive denne uken med noen av de andre fra gostudy gruppen :) Det er mange som allerede har gjort det ! vi dykker med ekte stooore haier i Manly Akvarium.

På Lørdag blir det først brifge walk om været er fint og deretter fest med gateway, og søndag skal jeg og Emma og en gjeng til på snorkeling, som er arrangert av skolen :D forteller om det senere ! :)

cheers

Emma & kristina

manly – Australia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *