Australia Manly Beach

igår var vi å testa stranden, Manly Beach noe som var KALDT men hærlig :) gradene her ligger på rundt 24 om dagen og rundt 12-15 på morgen og kveld, men det kommer seg med dagene som går :) Her er jo bare tidlig vår enda ;)

Manly beach ligger ca 7 minutter fra skolen hvor vi bur ( vi tok tiden ;)) og er bare EI av de flere strendene vi kan velge mellom :) men er nok den stranda vi kommer til å ver mest på, den og Shelly beach, de er de to nærmeste. vatnet var like kaldt som det er hjemme i norge om sommeren, men snakket med noen og de sa at vatnet stiger fort i tempratur bå som sommeren kommer:)

stranda var kjempefin og det er fin sand der.. det kan ver litt bølger på manly beach, så om man vil ha mer avslappende svømming kan man dra til Shelly beach. Der er det mye rolgere vann,men også mindre strand, dvs litt trangere enn på Manly. Men etter å ha låge der ett par timer idag anbefaler vi like mye Shelly som Manly beach !! :)

på veien hjem såg vi både papegøyer , villkannin og Water Dragons :) spennendes dyresorter her :D mange fine fugler osv..

Australierne er VELDIG utadvente og hyggelige folk, alle spør Hello how are you, what are you upto tonight, how can I help you ? veldig forskjellig her enn i norge.. vi har ikke visst helt hva vi skal svare eller gjør når de spør om dette men jeg spurte en idag og han sa vi skal svare med korte svar som fine thanks. så nå kan jeg og Emma slappe av om vi er uhøflige eller ikke …  Og om vi skal ver høfflige skal vi si fine thanks, how are you ? – så absolutt si det siste ;)

jeg skal legge ut bilder av stranden til dere imorgen jeg, og jeg har bare en ting å si : dere som skal hit …….dere skal til paradis :D

jeg skal legge ut noen bilder men det må jeg gjøre imorgen, jeg er så trøtt …

Emma & Kristina

manly- Australia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *