Back to school

Nå er vi tilbake! Etter fysiologi- og anatomieksamen har vi hatt en ukes ferie som ble brukt til å utforske det enorme Australia. De aller fleste har vært på en arrangert tur som kalles Chase the sun, som har reist langs nesten hele østkysten – de har blant annet snorklet ved great barrier reef, kjørt scooter med kenguruer på Magnetic island, og mange har til og med hoppet i fallskjerm! Jeg besøkte ei vennninne i Brisbane og dro på seiltur i the Whitsundays som var utrolig fint. Dere får nok høre og se mye mer om dette senere, når alle har fått sovet ut og delt bilder.

image

Turist i the Whitsundays


Vi fikk en rolig skolestart på mandag, hvor målet var å holde pulsen innenfor 55%-86% av max i en treningsøkt på 40 minutter. Det var godt å få kroppen så vidt i gang etter ferien.

Så kom tirsdagen, som vi har blitt advart om i lang tid: pain day. Vi skulle tråkke så fort vi kunne på en “airdyne” (en slags spinningsykkel) i ett minutt. Det var det hele, og vi var nesten letta over at det ikke var verre. Selv om noen kasta opp og det generelt var dritvondt, var det tross alt over etter ett minutt. Det vi ikke var klar over, var hvor lenge vi skulle merke det på kroppen. Etter en ekstra intervalløkt dro nesten alle hjem og sov frem til middag, hvor vi stappa i oss kake som trøst.

image
image

Sånn lå vi resten av dagen


På fredag skal vi “hit the wall.” Vi skal drives til total utmattelse på en time, og vi gleder oss allerede så mye at vi ikke får sove!

Ingrid

Sydney – PT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *