Hverdagen

«Badestudie» lyder det som oftest når det er snakk om PT-studiet på Bali. Sannheten er at vi får brynet oss på krevende fag, trener kondisjonstrening på stranden og får en vanvittig god oppfølging både teoretisk og praktisk av svært dyktige lærere. Det er klart at mulighetene for å oppleve mye er noe større her nede, og hvem kan si at det ikke er en god ting?

I starten av oppholdet startet dagen som regel klokken åtte om morgenen, og de fleste skoledagene var på fire timer. Mye teori. Og mye pugging. Etter første eksamen var unnagjort gikk vi mer over i praksis på gymmen. Også her lærte vi mye, og inndelingen i mindre grupper gjorde at alle fikk nødvendig oppfølging.

Så kom en ny periode med teori, før intervaller på stranden ble introdusert! Da stod vi opp litt tidligere, og begynte løpingen klokken syv.

Nå har vi gått over på teori og case-øving. Sånn vil det bli i ukene fremover mot praktisk eksamen og resten av de skriftlige eksamenene.

Utenom skolen blir det lesing, utflukter, bading, surfing og mye mat etter siste time er ferdig. GoStudy er også flinke på å arrangere ting som fotball- og volleyballturnering, utflukter og aktiviteter underveis. I helgene blir det enten tid til å ta seg en fest, eller til å komme seg bort på lengre turer. Man får tid til å se det meste dersom man bare er innstilt på det, som gjør studiet til et eventyr ved siden av alt som er skolerelatert. Man kan også bli lei av masse mas om taxi, massasje og valium/mushroom, men det blir man sakte men sikkert vandt til. Heldigvis er det noen som tar hintet.

Det er ikke vanskelig å trives med hverdagen her nede, hvor man får det beste fra to verdener.

Severin

Personlig trener – Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *