Bali it is!

Heisann! Jeg er Anna Høyholm, 19år fra Brønnøysund, og har vært så heldig som får gleden av å oppdatere dere om hverdagen her på Bali :D I morgen har vi allerede vært her i hele to uker! Tiden flyr når man har det gøy. I løpet av disse dagene har vi vært på tempeltur til Tanah Lot, opplevd Monkeyforest i Ubud, hatt felles morgenjogger, quizkveld, valentinesfest og noen av oss tok turen til Green Bowl Beach som var et ekte paradis!

Koser meg i bølgene på Green Bowl Beach!
(Anbefales å dra dit rundt 15:00 eller senere da tidevannet ikke er på det høyeste. Da slipper man de kraftige bølgene og det blir lettere å gå inn til hulen/grotten)

Bilde fra Tanah Lot, anbefaler alle som er/drar til Bali å se “Kecak dance”

Slenger med et superkoselig bilde av resten av gjengen ved Tanah Lot!

Så langt har Bali vært et eventyr! Utrolig hvor mye man får gjort på så kort tid, og hvor mye sosialt som skjer. Før jeg dro var jeg utrolig nervøs for å reise alene uten å kjenne noen, men jeg angrer ikke et sekund! De fleste jeg har snakket med reiste alene, noe som gjør at man må tørre å by på seg selv. Som et resultat av dette har jeg ikke vært alene et sekund! Alltid noe nytt som skjer, og nye bekjentskap hver dag!

Om du skulle ha spørsmål eller vil se flere bilder fra Bali og oppholdet her kontakt/følg meg her:
Instagram- annanajs
Snapchat – annanajs
E-post      – annanajs@outlook.com

Følg gjenre GoStudy’s egen instagram profil: gostudy99 

Anna 
Bali – personlig trener

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *