BARNEHJEM OG BARNAS DAG

Heisann!
For to uker siden var noen av oss så heldige at vi fikk besøke et barnehjem i Denpasar som GoStudy finansierer. De aller yngste var rundt 11 måneder gamle, og den eldste var 21. De minste går i barnehage nærme barnehjemmet, mens de som går på skole, går på forskjellige offentlige skoler – noen nærme og noen lengre borte. Vi ble også veldig imponerte over hvor flinke barna var i engelsk, både store og små!

image

Barna hadde en fotballbane, basketball kurv, bord de kunne sitte å tegne på, klatrestativ, huske, mange bøker og et stort “mediarom” hvor de kunne lære seg forskjellige instrumenter eller bare leke. Den ene jenta på 10 år kunne til og med spille alle Alan Walker sangene!

image
image
image
image
image

Hverdagen til alle barna!

image

Grunnen til vi var å besøkte dem var at vi skulle sammen med GoStudy arrangere “Barnas dag” på søndagen. Dette er noe som pleier å bli gjort to ganger i året på Bali, en gang på vår semesteret og en gang på høst semesteret. Da blir alle tre barnehjemmene som GoStudy støtter invitert til campus for å ha en kjekk dag med mat, leker og masse bading i bassenget. Dette var helt klart noe barna visste om og gledet seg til, selv de minste viste med fingrene hvor mange dager det var igjen til den store dagen.

image
image

BARNAS DAG!
Så kom søndagen og rundt 155 barn i forskjellige alder fra forskjellige barnehjem skulle komme til campus for å være sammen med GoStudy studentene. De litt eldre badet mest i bassenget og brukte treningsrommet på campus til å trene sammen med PT-studentene. Mens de yngre tegnet, fikk ansiktsmaling, laget armbånd og lekte i det lille bassenget.

image
image

Og dette er bare noen av barna! Jeg tror også at vi fra GoStudy hadde det minst like gøy som barna.

Miriam
Bali – Ex.Phil/Ex.Fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *