BEACHBOUND

12.10.2017

Hallo i luken, dette har vært beste dagen i uken!

Ja, som jeg ga dere et lite hint om i setningen over har dagen i dag vært så utroolig deilig. Våknet til overskyet (som vanlig, ettersom jeg våknet kl 07 i dag). Etter jeg hadde stått opp skypet jeg med kjæresten min hjemme i Norge, spiste frokost og deretter gjorde jeg siste finish på oppgaven min som har deadline i kveld. Deilig å få levert den! Etter det var unnagjort gjorde jeg meg klar til stranda. Det var meldt veldig varmt og skyfritt til lunsjtider, og værmeldingen hadde rett. Vilde og jeg gikk ned til stranden rundt kl 10:45 og da var det enda litt skyet, men himmelen lysnet utrolig fort. Det var veldig varmt i dag (ca. 25 grader?) og jeg som er så rastløs klarte ikke ligge i ro lenge før jeg måtte ut en tur og bade. For å være ærlig har jeg ikke badet “ordentlig” enda, typ som man gjorde når man var liten, så i dag var jeg veldig bestemt på å gjøre nettopp dette.

Så Vilde, Silje og jeg løp rett ut i havet og ble der sikkert en times tid. Føltes iallefall som det! Fikk uten tvil renset hele kroppen og systemet med tanke på all den sanden, saltet og vannet som kom oppi nesa, i bikinien, ørene og munnen. Men gøy, det var det! Er ganske store bølger her, så vi hoppet over de små men måtte stuuupe gjennom de veldig store. 

Wohoo!

Når vi hadde tørket og samlet opp kreftene igjen var det på tide å finne seg en plass å spise lunsj. Ble som vanlig en tur til Bare Naked Bowls og den faste “Naked Bowl” for min del iallefall. 

Nå sitter jeg på datarommet her på skolen siden det er aircondition her og litt kjøligere enn på rommet. Tror jeg skal ta meg en liten hvil før middag ettersom kroppen er litt død etter en lang stranddag og bading. 

Vi snakkes!

Helene
Sydney – Ex.Phil/Ex.Fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *