Bondi beach

Det har endelig blitt sommer her i Australia. For en uke siden var det vind, regn og kaldt og vi dro til kjøpesenteret for å kjøpe varme klær. Denne helgen derimot var det opp mot 36 grader i skyggen og sommeren er endelig her.

Vi har hatt langhelg denne helgen. På søndag tok vi turen til Bondi beach i Sydney. Vi tok først fergen fra Manly over til Sydney. Den turen er alltid like fin med utsikt over operaen, harbour bridge og skylinen i byen.

image

Da vi kom til Sydney tok vi bussen videre til den kjente stranden. Det var uendelig mye mennesker på strendene denne helgen, men det var utrolig kult å se denne berømte stranden.

image
image
image
image

Vi spiste en fantastisk lunsj på en av de mange fine kafeene ved Bondi. Denne het Trio. Det er utrolig hvor mye mer opptatt de er av sunn mat her enn hjemme i Norge, og det merkes virkelig på menyene i restaurantene. 

image
image

Vi måtte også ta en liten handstandpose på de kule veggene på Bondi! Midt på stranden fant vi også noe ala tufteparken hjemme som vi selvfølgelig måtte teste ut. Går man PT, så går man PT…

image
image
image
image

Maria

Personlig trener – Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *