BOOTCAMP

04.10.2017

Heisann!

Nå er klokka 08:59 her og jeg sitter oppe i bunkbedden min (jeg sover i overkøya og Alexandra under) med dyne, pute, pc, snacks og pensumbøker. I dag starter vi 12:45 på skolen, så satser på at jeg får lurt inn litt oppgaveskriving før den tid! Postet egentlig dette innlegget i går fra Tumblr-appen, men for en eller annen grunn ble det ikke publisert… Så da får jeg bare skrive på nytt nå!

I går var det tirsdag og det betyr Bootcamp for min del! Tirsdager og torsdager. I går var trolig den tyngste økten hittil, men det gjorde bare følelsen jeg får etterpå enda bedre. Vi startet med litt oppvarming (jogging) og deretter varierte det mellom kondisjonstrening og styrketrening. 

Vi bruker mye kroppsvekt i øktene, hvilket blir skikkelig tungt etterhvert på grunn av mengden repetisjoner eller arbeidstid vi har på hver øvelse. På torsdager er det litt mer styrke-fokusert, så da har treneren ofte med kettlebells (autocorrect på pc’en ville endre det ordet til skattetabell…)  som vi bruker og i går fikk vi bruke tau! Kjenner det meget godt i rygg og skuldre i dag for å si det sånn.

Økten varer i 1 time som går relativt fort egentlig. Selvfølgelig varierer det litt hvilken type dag man har og hvilken form man er i den dagen. I går for eksempel var både Alexandra og jeg litt slapp i kroppen, spiste en diger lunsj ikke lenge før Bootcamp og følte oss litt småsyk i halsen. På slike dager kan det føles litt tyngre og tiden litt lengre, men det viktigste er at man kommer seg ut en tur og beveger seg! 

(En stk. sliten Alexandra)

Dessuten er treneren utrolig hyggelig og forståelsesfull og sier at “så lenge man ikke stopper helt opp, men gjør en øvelse i sitt tempo eller gjør alternative øvelser, så gjør man det beste man kan”. Jeg har beinhinnebetennelse i leggene etter mye tung belastning fra felt og trening i Forsvaret, men det vet treneren på Bootcamp om og følger alltid med på at jeg ikke presser meg for hardt eller ikke tør å si fra når jeg får vondt. Et veldig fint opplegg å være med på syns iallefall jeg!

Men nå skal jeg jobbe litt med skolearbeid og spille litt Hay Day hehe, så jeg checker inn igjen senere i uka med mer oppdateringer!

Helene
Sydney – Ex-Phil/Ex.Fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *