Brisbane

Før ferieuka med Chase the Sun Maria såvidt begynte å skrive om hadde vi en dag i Brisbane! Linda, Frida og jeg hadde ikke eksamen og brukte fredagen på å gå rundt i byen. Vi var skikkelig turister og prøvde å få med oss så mye som mulig, morsomt å få en innblikk i en annen Australsk by enn Sydney. 

Turen gikk først til Brisbane Botanic Gardens. En veldig koselig botanisk hage som ligger ved elva som renner igjennom byen. 

Deretter gikk vi på en av de mange sightseeing-båtene som gikk nedover elva, noe som var helt gratis! Vi tok båten til en annen ende av byen for så å gå tilbake. 

På vei tilbake til hostellet tok vi et pariserhjul som minnet litt om London Eye, bare en smule mindre. Her fikk vi kjempegod utsikt over hele byen og informasjon om de forskjellige stedene. 

Ettermiddagen ble tilbrakt ved South Bank, Brisbanes egne fake-strand! Her er det lagt opp både sand, forskjellige basseng og lekeapparater. Vi spiste en herlig lunsj på en av de koselige barene før vi la oss ved det ene bassenget. Om noen har tenkt til å besøke Brisbane er dette definitivt et sted det er verdt å bruke noen timer på!

Brisbane var en utrolig koselig by med gamle og moderne bygninger om hverandre. Dagen ble avsluttet med en øl og pizza med resten av GoStudy gjengen. Fin start på en fin ferie, resten av Chase the Sun var helt utrolig! 

Mette
Engelsk – Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *