CHASE THE SUN – 2

30.10.2017

Hei igjen!

Long time no see! Etter forrige innlegg ble det mye som foregikk hver eneste dag og derfor utfordrende å få skrevet noe! Men i går kom vi altså hjem fra ferieturen vår og den har vært så utrolig vellykket. Siden forrige innlegg (på tirsdag?) har vi blant annet bodd på et superfint hostel på Magnetic Island, leid oss scootere, hoppet i fallskjerm, raftet og dykket Great Barrier Reef – med andre ord har jeg fått gjort utrolig mye bucket-list aktiviteter på kort tid! 

Det er vanskelig å velge én dag som har vært den beste, ettersom det er så mange enkelthendelser som har vært så fantastisk! Men tror fallskjermhopp, Whitsundays og rafting var mine topp tre opplevelser, etterfulgt av Great Barrier Reef og scooterkjøring. Alt i alt var turen utrolig verdt det, og når man tenker på det i ettertid er det veldig billig med tanke på alt som faktisk er inkludert. I starten ble vi litt overrasket fordi vi hadde helt glemt at det bare var i gjennomsnitt 2 måltider inkludert hver dag – men guiden vår, Colin fra England, var flink til å ordne rabattkuponger til oss på restauranter osv. så det ble ikke så mye likevel! Man blir fort rutinert på backpacker-livsstilen og lærer hvordan og hvor man kan spare kronene. 

Magnetic Island

Great Barrier Reef

Cairns (Skydive)

Wohoo! Dette er noe jeg definitivt kommer til å huske resten av mitt liv og heldigvis har jeg også skrevet dagbok gjennom oppholdet så jeg kan se tilbake på alt jeg følte og tenkte! 100% verdt turen. Dersom du har et ønske om å ta Gostudyprogrammet i Australia anbefaler jeg denne turen på det varmeste, man får sett alt!!

Resten av dagen står undervisning og klesvask på programmet (hihi) så skal prøve å komme sakte men sikkert tilbake i rutiner. Litt deilig var det å komme tilbake til klesskapet sitt da :-) 

Sneiks!

Helene
Sydney – Ex.Phil/Ex.Fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *