CHASE THE SUN, dag 1 og 2

Endelig kan jeg senke skuldrene, vite at all dekning er på plass og derav få skrevet om den fantastiske ferieuken vi nettopp har opplevd! Jeg er så målløs og så fornøyd med alt jeg har fått vært med på. Tross investeringen som måtte til, angrer jeg ikke et sekund på pengeforbruken. Først og fremst vil jeg fortelle dere om de to første dagene av ferieuka, hvor denne uka også har virkeliggjort og fullbrakt flere drømmer.

Etter å ha stresset med flere innleveringer, enkelte av oss til og med en eksamen, var det godt å kunne pakke kofferten og komme seg flere timer unna. Turen begynte så fint med at jeg og roomien min mistet bagasjen vår etter en flytur opp til Brisbane! Typisk min flaks. Selv om vi fikk tilbake kofferten samme kvelden, krysset vi fingrene for at dette ikke var et dårlig tegn for resten av uka…

I Brisbane, vår første destinasjon, lå vi over på et Backpacker hostel, for å deretter måtte stå opp grytidlig neste morgen. Nå var vi så gira og spent på å komme fram til vår første ordentlige feriested. Her skulle vi overnatte én natt – I PARADISET! Fraser island var en øyenstein for oss, for endelig fikk vi oppleve hva definisjonen på et paradis virkelig er. 

imageEt par av den spente og gira gjengen, klar for Fraser Island! Vi måtte også ta bilder foran den kjente kenguruen ved et av stoppestedene, selvfølgelig.  

imageEtter flere timer i buss, var det tid for å hoppe ombord på ferga. Denne skulle frakte oss over til paradiset! 

image

image

image

imageSe så vakkert! 

image
Slik bodde vi, i noen veldig kule “hytter”! 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
En herlig busstur gjennom skog og strand! Utrolig tøft! 

image

imageVi fikk til og med oppleve et ship wreck. Et skip som enkelt og greit bare hadde strandet, uten at noen den gang i tiden egentlig brydde seg stort om skipet… 

image

Det kommer snart en oppdatering som omhandler resten av ferieuka! Stay tuned! :) 

– Cecilie
Sydney/ Engelsk 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *