Chinatown og Future Music Festival

I helgen dro som sagt en del av gostudy gjengen på festival i Sydney. De hadde bra vær, mye god musikk og ja, god stemning. Ut i fra alle bildene/filmene på snapchat og av hva jeg har hørt virker det som de hadde en awesome dag! Skal innrømme at jeg angret litt utover dagen på at jeg ikke dro. Men dagen vår ble og veldig bra etterhvert. Vi dro til Chinatown og det skal jeg skrive litt mer om, først kommer noen bilder Amalie tok på festival:

image
image
image

Da de andre var dratt på festival, startet vi planleggingen av dagen. Egentlig tenkte vi bare å slappe av på stranden hele dagen, men så kom ei av de som jobber der vi bor, Shishi, og sa at vi burde finne på noe, oppleve Sydney, ikke bare ligge på stranden hele dagen. Tiden går utroolig fort her nede og plutselig skal vi hjem, så vi kan ikke bruke dagene til å late oss på stranden. 

Men uansett hun foreslo Chinatown i Sydney. Dette fordi det har vært en del å se/gjøre der de siste ukene i forbindelse med Chinese New Year. Og så tilbød hun seg å følge oss dit og bruke den halve fridagen hun hadde på leenge, til å guide oss rundt. Kjempehyggelig gjort! 

image

Vi tar ferjen når vi skal til Sydney, og en selfie foran operahuset er obligatorisk, iallefall nå når jeg plutselig er blitt “bloggærn”!

image
image

Det å gå rundt i Chinatown var ganske spesielt egentlig. Jeg følte vi var en helt annen plass enn Sydney iallefall. Haha.. Men gøy var det! Da vi hadde sett litt i Chinatown gikk vi til  et stort marked som lå der. I underetasjen var det masse salgsvoder med alt mulig dilldall. Alt var kjempebillig der, og det var litt av alt, vesker, smykker, kostymer, telefondeksler, undertøy og ja, masse rart. Vi kikket her litt før vi dro til Chinese Garden of friendship, en liten hage midt i Sydney. Der var det kjempefint. Slitne og sultne gikk vi fra Chinese garden til hardrock cafe og avsluttet dagen med en saftig burger. Haha!

image
image
image

Har ganske mye bilder, men tenkte jeg kunne legge ut flere i et eget innlegg senere!

Eksamen/ferdighetsprøven nærmer seg, så mye tid de neste dagene går med til øving. Men på fredag er det volleyballturnering og på lørdag drar vi en gjeng til Blue Mountains, følg med for bilder!!

Nicoline

Sydney – Idrett 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *