De siste ukene i Australia

Tiden flyr og vi har vært her i snart 1 måned her nede! Masse har skjedd og dagene har blitt fylt opp med mye sprell og spenning. Den første uken var vi mildt sagt uheldig med været da det var storm fra dagen vi kom. Det pøste ned og det blåste skikkelig. Var tydeligvis den største stormen på typ 30 år så det var litt uflaks, men vi så på den lyse siden da dette var kjempe bra i forhold til skogbrannene som har herjet her. Ellers har det vært strålende vær og mange av dagene har gått til sol og bading. Tenkte jeg skulle oppsummere litt hva vi har funnet på under oppholdet vårt så langt.

O WEEK

Den første uken på ICMS har de noe de kaller O-WEEK (orientation week) der det bli arrangert en del aktiviteter og sosiale happenings. Kan sammenligne det litt med fadderuken i Norge. En veldig gøy og hektisk uke.


cocktail party med åpen bar<3


Color run var kjempe gøy


Har fått testet utelivet i Manly en del- og vi kan bekrefte at det er bra

Skolen arrangerte tur til Palm beach, stranda hvor «Home and away» ble spilt inn

Hadde utendørs kino med «The Great Gatsby» da denne filmen trossalt har blitt spilt inn her på ICMS

SKOLE

Så er vi tross alt her for å ta exphil/exfac og REL150, noe som er lett å glemme opp i alt som skjer. Vi startet med skole i O-week, men det gikk fint for timeplanen går fra MANDAG-TORSDAG 10.15-12.00. Dette gjør at vi får mye fritid og hele dager til å gjøre hva vi vil. Læreren vår Ole Johan er kjempe dyktig og veldig engasjert. Vi får god oppfølging og timene blir lagt opp med god struktur.
På skola er vi pålagt å ha på «business attire» så her har alle på seg fine klær frem til skoledagen er over. Selv om vår klasse teknisk sett ikke studerer ved ICMS, er vi også pålagt kleskoden.

Skolen vår <3


Vi nyter livet og surfing etter timen Manly beach er 5 min gange fra campus, vi er heldige!

SYDNEY

Vi har vært innom den vakre storbyen et par ganger siden vi ankom, og vi elsker Sydney! Byen er heldigvis bare en kort fergetur fra Manly. Fastferry som tar 20 min koster irundt 65 kr. Det går en treigere ferge også for 45 kr. Utsikta fra fergeturen er nydelig og er et «must-do» ! På søndager koster transport i NSW 2,5 dollar så mange velger denne dagen på å reise litt irundt. I tillegg går det busser til Sydney, men de tar litt lengre tid.

Kan nesten si at Sydney er «tropiske New York»
Så fornøyd med oppholdet vårt! Anbefales på det sterkeste

Sigrid og Alba

Sydney – Exphil/Exfac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *