Den siste uken før eksamen gikk med til veldig mye lesing, og noen herlige lesepauser i bassenget. Eksamen gikk bra for alle sammen tror jeg! Det er i hvertfall ingen som sitter igjen med følelsen av å ha strøket. På fredag kveld hadde vi en velfortjent eksamensfest; toga-party som hotellet arrangerte for oss. Kjempegod mat som alltid, god stemning og alle stillte opp i toga! Kjempegøy!

På lørdag var Marie og jeg på en sunset BBQ på stranden, arrangert av noen lokale hobby-fiskere. De lager så utrolig god mat!! For 50 pesos (mindre enn 25kr!) fikk vi spise så mye vil ville, men ordet spredde seg raskt og oppmøtet ble så stort at det ble litt lite mat på slutten. Bedre det enn at ingen kom! Det var så populært at de nå vurderer å gjøre det til et fast arrangement. Det håper vi!

Søndag var en lat dag ved bassenget, og så dro 8 av elevene til Jamaica, to til New York og Mia dro til Las Vegas allerede på lørdag. Så nå er det bare tre av oss igjen her på hotellet. Det merkes, selv om vi i utgangspunktet er en liten gjeng! Audun og Mikael skal ta dykkerlappen her i Puerto denne uken, og jeg har fortsatt ingen større planer enn å praktisere spansken min, møte flere hyggelige folk, late meg på stranden og surfe. Det er godt å ha høstferie i paradis!

Amalie

Mexico

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *