En etterlengtet hilsen fra Mexico!

Internet og jeg har fortsatt svært forskjellige timeplaner.
Når jeg har tid til å blogge, har ikke internet tid til å fungere – og motsatt, men nå prøver jeg meg og håper på det beste!

Nå ligger jeg i hengekøyen på verandaen med min lillesøster og Marie, vi hører på gamle sanger, synger av full hals, drikker kald øl og feirer at spansk-eksamen endelig er overstått og forhåpentligvis bestått! Min lillesøster ringte meg på onsdag for en uke siden og spurte om jeg ville ha besøk, og på mandag var hun plutselig her i Puerto Escondido! Kjempeherlig!
Skolen har begynt igjen etter en herlig friuke, men med besøk av min lillesøster føles det fortsatt som vi har ferie, vi nyter hvert sekund mellom lesing og forelesning.

Halloween var en stor sukksess, – etterfulgt av dia de los muertos som er en feiring av de døde, først en dag for de døde barnas sjeler og så for de voksne. Halloween ble feiret på Guadua i La Punta, med rundt 200-300 mennesker og helt vanvittige kostymer! Tidenes fest! De andre studentene var fortsatt i Jamaica, men jeg dro dit med venner jeg har fått her nede og en venn fra sverige som nettopp har kommet hit for å bli i 5mnd. Good times!

I forrige uke dro jeg til “en ny” strand, som ligger mellom Carizalillo og Zicatela, kjempeflott strand! Man kan gå langs bergene rundt fyrtårnet hele veien til stranden, og det er nydelig utsikt hele veien. Jeg kan ikke tro at jeg ikke har dratt dit før! Jeg kjørte banana-boat, hilste på en stor skilpadde på veien og ble kjent med masse hyggelige folk.

*(Akkurat nå kjører det en partybuss med en dansende bjørn og et korps forbi oss nede på veien, veldig absurd! Skrivepause for å se på det rare opptoget!)*

På tirsdag dro vi, fem jenter, på fisketur. Vi så minst 20 skilpadder, 40 delfiner som svømte, hoppet og lekte seg rundt båten, og to hvaler!! Vi fikk også 9 store fisk som vi tok med til en restaurant og fikk tilberedt til et herlig måltid. En helt fantastisk opplevelse jeg vil anbefale alle!

TIl slutt vil jeg bare fortelle at de nå har hengt frem boblejakker og ullgensere i klesbutikkene og på supermarkedet er julepynten satt frem. Helt uvirkelig med en gjennomsnittstemperatur på 30 grader!

Amalie

Mexico

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *