En sniktitt på de to første ukene i Puerto Escondido//Mexico

Hola, bienvenidos a Puerto Escondido! // Hei og velkommen til Puerto Escondido!

Mitt navn er Maiken Hemmingsen og jeg er student ved Gostudys studiesenter i Puerto Escondido som ligger i Mexico. Jeg er 19 år gammel, bor i Tromsø og jeg reiste alene med Gostudy ned hit til Puerto. Elsker alt som har med mat å gjøre, reising og nye kulturer. Jeg ser veldig frem til resten av tiden her i Puerto, og jeg nyter hvert øyeblikk. Fremover kommer jeg til å blogge om hverdagen til meg og resten av studentene her i Puerto, men vil gjerne fortelle litt om skolen og fasilitetene først. Slenger ved et bilde av meg (til høyre) og min flotte roomie Stine.

image

Studiesenteret har svært gode fasiliteter med hyggelig bemanning og ikke minst en fantastisk utsikt over stranden som ligger to minutters gange unna hotellrommet. Her får vi servert frokost og lunsj hver dag og ett hyggelig renholdsteam vasker rommene våres annen hver dag. Her ser dere utsikten fra restauranten som ligger rett over rommet mitt, nydelig ikke sant? 

image

På studiesenteret tilbys det Ex.phil og Ex.fac med enten kulturforståelse (som jeg studerer), eller spansk. Til sammen utgjør disse tre fagene 30 studiepoeng, uavhengig av hvilket tilleggsfag du velger. Foreleseren våres heter Ole Johan å er en veldig hyggelig og inspirerende mann som smiler hele tiden! Han hadde forresten bursdag igår, så hipp hipp hurra! Vi har undervisning fra klokken 10-12 om ikke annet oppgis og selvstudie utover denne tiden, så det er om å gjøre å ikke bare tulle bort lesetiden da det er et stort pensum som skal gjennomgås på rekordtid. 

image

Vi har nå vært i Puerto Escondido i ca. 2 uker og vi har allerede opplevd masse! Siden vi kom hit rett før helgen hadde vi noen dager fri før hverdagen og skolen begynte. For å bli bedre kjent og for å få en kickstart på oppholdet hadde vi en velkomstfest. Vi bestemte oss for å skaffe en piñata og det ble arrangert flere morsomme leker utover kvelden. Vi har også vært så heldige å fått lov til å være med på utslipp av babyskilpadder, dette var ett minne for livet! 

image
image
image
image

I helgen som var tok vi turen til Mazunte og Ventanilla hvor vi var på skilpaddemuseum og tok turen videre på båttur inn i en nydelig lagune med flere eksotiske dyr som krokodiller, iguanaer og flere typer fugler. Jeg trodde i et lite øyeblikk at vi var i en slags dyrepark, men skjønte fort at alle dyrene var frie. Litt skummelt å være så nærme blant annet krokodillene, så vi måtte følge litt med hvor vi gikk! 

image
image
image

Denne helgen blir det weekend-utflukt på noen av oss studentene, destination Oaxaca. Vi gleder oss! På bildet nedenfor ser du utsikten vår stort sett hver kveld. Håper dere ønsker å følge med videre igjennom oppholdet mitt her i Puerto, det er nemlig mye spennende i vente her nede.

image

Maiken
Puerto Escondido, Mexico ~ Ex-phil/Ex.fac med Kulturforståelse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *