Endelig et livstegn fra oss i Mexico!

Vi har kommet oss frem, – og endelig fått internet tilgang! Litt av og på i hvertfall. Turen til Puerto Escondido tok to dager lenger enn planlagt, men i gjengjeld fikk vi en liten smakebit av Mixico City og oppleve feiringen av nasjonaldagen den 16.september! Muy bien!

Jeg sliter fortsatt litt med å finne gode nettverk-signaler, (vi er jo tross alt i Mexico, og det meste løser seg mañana), men her er noen bilder fra Mexico City. – Og ryktet sier at det finnes en café litt bort i gaten med svært stabilt nett, så det skal utforskes i løpet av noen dager!

En litt sliten gjeng endelig fremme i Mexico City etter en lang flytur, og en enda lengre dag med litt stress, mye venting og mange nye navn å lære!

Kortspill-kos på hotellet i Mexico City.

Sightseeing!

Mexicanere elsker å pynte til fest! En form for Konfetti blir brukt for å pynte opp plassen der presidenten skal holde tale neste dag i forbindelse med feiringen av nasjonaldagen. De fleste bygningene rundt omkring ble også dekorert med konfetti i fargene til flagget, rødt, hvitt og grønt (og litt gull), og for å komme inn på plassen måtte vi gå gjennom metalldetektorer og legge fra oss all drikke. Men det er jo noe vi har blitt vandt til etter reisen hit!

Helkveld med middag; så mye mat og drikke du vil for 600 pesos (litt mindre enn 300kr)! Vi ble servert sushi, Mexicanske spesialiteter, tequila og Coronas i mengder. En kjempeflott kveld!

Gruppen vår består forøvrig av tolv herlige jenter og gutter, og vi er sansynligvis den minste gruppen som noensinne har reist med GoStudy til Mexico. Men det gjør oss ingen verdens ting! :) , og vi er veldig klare for å tilbringe de neste tre månedene som studenter her nede i fantastiske Mexico!

Amalie

Mexico

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *