Ey muchachos! Adivinen qué? 

(Ey folkens! Gjett hva?) Nå har vi vært her i en uke allerede, og så mye har skjedd! Vi kom til Puerto Escondido på fredag, og merket fort at vi var kommet litt lenger sør. Det er ca 30-35 grader i skyggen her på dagtid, og veldig høy luftfuktighet nå som det er regnsesong(den varer ut september).
På lørdag ble det arrangert velkomstfest for oss, i hagen foran hotellet, med grilling og iskalde coronas. Deilig! Vi fikk også tatt en liten titt på Puerto Escondidos uteliv som hovedsaklig består av mange små barer langs stranden, og noen litt større på den andre siden av gaten. 
Søndag gikk med til å utforske området, slappe av i bassenget og surfing!! Det var litt slitsomt, litt vanskelig og veldig gøy! Noen av oss har meldt oss på et intensivt surfekurs, med teori og praksis, som varer ut hele oktober. Det blir så gøy!
Skolen har begynt for fullt! Vi er allerede på kapittel 5 i samfunnsvitenskap, og har eksamen om 1 mnd. Det blir endel lesing, og stoffet er litt tungt spesielt i varmen, men vi skal klare det! La clase de españa er også i full gang, med eksamen om ca 5 uker; Vi lærer utrolig masse! Og spansklæreren er kjempeflink!
Ellers har endel av elevene benyttet seg av de svært gunstige prisene for massasje. 1 time kroppsmasasje for litt under 150kr. Me gusta!! 
I går hadde vi la clase de yoga en la playa (yoga på stranden) med havet og bølgesus ved siden av og solnedgangen i bakgrunnen. I dag har vi vært på marcado og kjøpt litt smykker og kjoler, og kveld skal vi ha una fiesta mexicana (fest med mexicansk tema) på en bar på strandet. 
Vi har det så utrolig flott!

Amalie

México

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *