Farwell Party

 Hei.

Herlighet, dere. På fredag hadde vi Farwell Party og om 4 dager drar vi hjem til Norge (!!). Helt utrolig at vi faktisk snart skal dra hjem, oppholdet her har gått så utrolig fort. Det blir så trist å dra hjem, både fra skolen, Manly, Sydney og ikke minst alle menneskene.

Jeg hadde aldri i livet forestilt meg at vi skulle bli så knyttet til hverandre etter kun tre måneder. Samtidig er det ikke så rart fordi vi vi har jo bodd sammen, spist sammen, gått i klasse sammen, vært på stranden og festet sammen fra dag en. Jeg er så takknemlig<3 

Tilbake til fredagen: startet kvelden med gruppebilde, før taco til middag og i CCC for taler og prisutdelinger. Det var en veldig vellykket kveld, som vanlig.

image
image
image

Mine roomies og meg (- Hannah) <3 Vi er de eneste som bor 6 stykker sammen på rom!

image
image
image
image
image

Vi hadde som sagt prisutdelinger, og det var veldig hyggelig og gøy! Fremst er Erik  og Marte som ble konge og dronning av utestedet Shark Bar. Bak fra venstre er meg, Elise for årets nerd, Aleksander for årets surfer, Lone for årets ulykkesfugl, Birgitte for årets patriot, Julie for årets australier. 

I morgen har vi prøveeksamen i ex.phil og det blir veldig spennende. 

Tina
Sydney – Ex.phil/Ex.fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *