Ferieuke på Gili og i Kuala Lumpur

Heihei! Vi har hatt en fantastisk ferieuke, uten tvil mange opplevelser for livet. Lørdag 14. Mars, dagen etter eksamen og eksamensfest, reiste vi sammen med 6 andre jenter til Gili Trawangan. Båten gikk kl 08.30, så vi ble hentet på hotellet allerede kl 07.00. Etter to timer med båt ankom Trawangan, som er den største av de tre Gili-øyene.  På stranda ble vi møtt av personalet fra villaen. For og så komme oss til dit tok vi hest og vogn, et av to framkomstmidler på Gili. Det er nemlig null trafikk og veier her, så enten må du sykle, gå eller ta hest og vogn.

image

Villa Coral Flora var enda finere enn vi hadde forventet, og personalet var fantastisk! Vi fikk servert deilige velkomstdrinker og første kvelden laget de en stor barbeque til oss i hagen.

image
image

Dagene på Gili gikk til soling, bading og total avslapping. Veldig deilig ettersom sola skinte hver eneste dag! Vi hadde også utrolig bra snorklemuligheter rett ved privatstranden, så her kunne vi dykke og se koraller, fisk i alle farger og store skilpadder.

image
image

En av kveldene leide vi oss hver vår hest. Det var helt fantastisk å ri på stranden i solnedgangen.

image

Gili Trawangan er en plass vi vil anbefale alle å besøke mens man er på Bali!

Etter 3 fine dager på øy, reiste vi videre til storbyen Kuala Lumpur, hovedstaden i Malaysia. Her booket vi oss inn i suite på 5-stjerners hotell og levde i luksus! Dagene i Kuala Lumpur gikk til shopping, god mat og kino. Denne byen har mange store shoppingsenter, så gjett om vi brukte mye penger.

image
image

På torsdag kveld spiste vi middag på atmosphere restaurant. Denne restauranten ligger på toppen av KL tower, og har 360 graders utsikt. Mens man spiser beveger gulvet seg rundt, og i løpet av 1,5 time har man gått en hel runde.

image

Nå er vi kommet hjem til Seminyak Village og andre del av semesteret er i gang. Vi er begge utrolig fornøyd med ferieuka, den kunne virkelige ikke vært bedre!

Andrea & Marte
Bali, Ex.phil/Ex.fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *