Ferieuken!

Vi var 7 jenter som dro til Rio De Janeiro i ferieuken. 5 av oss sov hotell bandeirantes på copacabana. Det var helt greie rom, frokosten var helt fantastisk med frukt, ferskpresset juice og litt grovt brød faktisk. For de som skal hit til høsten og som skal til Rio i ferieuken så anbefales det hotellet. De har et lite basseng på taket og noen solstoler, som man kan benytte seg av hvis man ikke orker å gå den korte veien til stranda. Jeg og to andre tilbringte dagene på kjøpesentrene Rio sul og Barra shoppingsenter. Det var 400 og 500 butikker der, så det var nok å kjøpe. De har starbucks på begge stedene og der var vi selfølgelig minst en gang om dagen. De hadde både merkebutikker som Nike der og så hadde de kjedebutikker som Zara. Så alt for en hver prisklasse. De hadde også mac der og der fikk hvertfall jeg hamstret med meg masse sminke. På kveldene dro vi ut for å spise på kveldene, blant annet til et råkult pizzasted. Det er slik at du betaler 20 real(ca 65 kr) og da får du spise så mye pizza som du bare orker. Du slipper til og med å røre på deg, de kommer bare bort med varm pizza av forskjellige varianter og serverer deg det du vil ha. Det er all slags pizza der og da mener jeg virkelig all slags pizza. Alt fra vanlig pizza med skinke og ananas til pizza med hvit sjokolade og jordbær. Det var noen som var på jesusstatuen og det var vist en helt fantastisk utsikt. Så var det noen som hadde vært både på jesusstatuen og på sukkertoppen og de sa at det var enda bedre igjen på sukkertoppen. Så jeg må prøve å få tid til å oppleve det neste gang vi skal til Rio, allerede om to uker.

Det gikk også ann å ta en guidet tur til en favele. Det gjorde noen også og de sa det var kjempespennende. Ellers gikk det ann å ligge på stranden, prøve utelivet og gå på et kjempe stor marked der, det gjorde noen og de hadde fått kjøpt litt av hvert der.

Gjengen som hadde vært i Amazonas hadde hatt en helt fantastisk tur. De hadde fått sett så mange forskjellige dyr. Krokodille, slange, dovendyr, tarantella, piraja, papegøye, iguana, giftig frosk, blå og rosa delfiner, maursluker, og mange forskjellige insekter. Etterpå dro de til Rio og prøvde hanggliding. 

Randi

Brasil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *