Første oppdadering fra Bali, Indonesia!

Hei! Vi er to jenter Emilie og Tina, som studerer på Bali i Indonesia og skal fortelle dere litt om oppholdet vårt! Vi er 19 og 20 år og kommer fra Oslo og Kristiansand. Av våre studietilbud (ex.phil & ex. Fac m/kulturforståelse, flerkulturell forståelse og PT – personlig trener), valgte vi idrett fordi det virker som en god mulighet til å utforske forskjellige idretter. Dette året er de praktiske idrettene i pensum Volleyball, karate og surfing. Vi har samtidig teorifag som Anatomi & Fysiologi og Idrettspedagogikk som er viktige fag til videre utdannelse.

Vi bor på et hotell som heter Seminyak Village som ligger sentralt i forhold til butikker, restauranter og strand. Det er et utrolig fint hotell med mange fine rom samt et stort fellesområde med basseng, resturant og poolbar. Kuta ligger kun en taxitur unna hvor det er et utrolig bra uteliv! Det finnes også forskjellige kjøpesentere rundt om i Bali som har alt mulig, disse ligger også kun en liten taxitur unna. Taxi er også veldig billig.

Andre fellesområder vi bruker er Canggu Club – et stort treningsannlegg med stor fotballbane, treningsrom, svømmebasseng, resturanter og bar. Det bygges også et badeland der, så det er et utrolig stor og fint sted og tilbringe fritiden på. Idrett og PT har medlemskap der inkludert i studie så vi kan dra med busser opp og trene eller bare slappe av når det passer oss. Vi har nå vært i Bali i 19 dager og har kommet godt i gang med skolen, kan forklare kort en skoledag for oss på idrett. Mandager frem til studieuken starter vi dagen med surfing, vi har surfing fra 09.30 – 12. Dette er utrolig spennede og vi syntes alle sammen gjør det veldig bra! Senere har vi Anatomi Fysiologi i et klasserom fra 13.30 – 15.30 også avslutter vi dagen med volleyball trening fra 16-18. En utrolig morsom og utfordrende skoledag og når man er i aktivitet så og si hele dagen i denne varmen så er vi ganske så utslitte på kveldene. Heldigvis er dagene litt varierte da vi på tirsdager kun har 2 timer Anatomi & Fysiologi, og har tid til egentrening og andre morsomme ting.

Ellers arrangeres det masse felles aktiviteter for alle på skolen. Vi har allerede vært på rafting, besøkt forskjellige strender, hatt quiz og har blitt godt kjent med hverandre.Vi er omlag 100 studenter fra forskjellige steder i Norge så det er alltid noen og prate med og vi storkoser oss masse og gleder oss til å være her i hele tre måneder! Her er noen bilder: 

Vi våkner til dette hver morgen og det er ikke feil!

Bassenget.

Vi bor tre jenter på rom sammen, dette er en liten del av rommet vårt!

Her surfet vi i dag, Sanur Beach!

Et bilde fra volleyball trening i solnedgangen!

Et bilde av jentelaget vi har startet før Fotball kamp på Canggu club!

Tina og Emilie på turle island!

Her er vi på padang padang beach som var en utrolig fin og eksotisk strand et lite stykke unna hotellet!

Slenger tilslutt med et bilde av oss, regner med at brunfargen kommer ettervært!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *