Fra lek til alvor! (Bali)

Hei dere! 

Vi beklager for sen oppdatering! Men vi har hatt mye på programmet denne uka! Idag hadde vi vår siste dag med surfing, som avslutning på kurset hadde vi en surfekonkurranse. Hvor man fikk et poeng per «teknikk» man klarte. Altså, klarte du å stå på brettet fikk du 1p, klarte du å stå og svinge fikk du 2p osv. Veldig grei avslutning på surfekurset!:) Siden vi alle var helt ferske på denne type sport, ble ikke dette praktiske faget noe man kunne komme opp i eksamen på. For å bestå dette faget måtte man enkelt og greit møte opp til surfetimen og delta :) 

Å ha surfing som et praktisk idrettsfag har vært ganske slitsomt, men absolutt verdt det! Hadde vi kunne velget igjen mellom surfing og fotball hadde det blitt surfing! :) Noe vi alle har lært er at det er en sport som krever en stor porsjon tålmodighet! Hehe

Synes også det er veldig fint at alle står relativt likt fra starten av i denne sporten, det er få som har drevet med dette tidligere. Noe som gjør at alle har lik sjanse til å bli flinke!

På torsdag hadde vi siste volleyballtrening før ferdighetsprøven som skal gjennomføres nå til mandag! Vi fikk også vite hvilken idrett vi ble trukket opp i til den praktiske eksamenen. Tina kom opp i volleyball eksamen som dem skal ha på onsdag, mens jeg (Emilie) kom opp i karate, og skal ikke ha denne eksamenen før neste måned! 

Ellers er det felles anatomi og fysiologi eksamen til fredag om en uke til! Så blir masse pugging og trening fremover! :-) 

Under ser du noen bilder fra surfetimene! Vi blogges dere :D

Hele idrettsklassen samlet! En utrolig bra gjeng:)

XoXo Emilie & Tina 

Idrett – Bali 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *