Ghost Tour + Auction night :)

Fy og skam det er lenge siden vi har blogget ! Så nå er jeg i gang :) siden bridge climb har det ikke vert så fint ver, det har reinet og/eller vert overskyet,men selv og sola ikke kiker frem så er det fortsatt varmt i luften. (vi har fortsatt ikke annet enn kjoler når vi går ut ;) ) inatt var det foresten storm.. noe som faktisk var koslig :) men ellers har vi det topp, elsker Manly <3 <3 Kunne ikke hatt det bedre ! Her om kvelden var jeg, Ruth og Ida på Ghost tour. Det pøøøøsregnet men stoppet ikke oss :D Ghost tour blir arrangert av skolen, og det er en tur som varer 2 timer i karantene og boplassene til folkene som kom med båter til Australia for mangemange år siden. Vi har en guide som forteller oss om hvordan de hadde de og hva de gikk gjennom. Vi var i forsjellige rom og han fortalte om “spirits” alså ghost som går igjen. vi kunne kjenne “Cold spots”… creeepy ! men kult :) han sier at folk har sett skikkelser og at ting skjer der, og de har navn på gjenferdene som går igjen, plassen har til og med vert med på tv , og den kaldeste plassen “ cold spot ” har vert -21 grader. bare et sted i rommet…. så vil dere ha spenning eller teste ut om dere kan tro på spøkelser, ta dere en tur dit ;) det er rett oppom skolen mot north head..

fått oss regn kjola :) hehe

(skal legge ut meir bilde når internetten slutta å ver treig :p )

Ellers så har vi hatt Auction night her på skolen som er performance fra elevene på en scene som e laga til i basement i kjelleren her, da har folk forsjellige ting og opptre med, og så skal andre folk by på dem og pengene går til redd barna :) jeg, Emma, Silje og Tonje, eller som vi da kallet oss Kriss, Emil, Steve and Tony, heiv oss rundt samme dag og laget et boyband hvor vi danset og "sang" til A1-ready or not. vi var først inn og opnet showet. Det var kjempegøy og vere med ! og vi fikk inn 100 dollar :)  De siste som opptredde fikk rundt 300 dollar ! det ble avsluttet i basement med showet til de siste, med champaign shower: shake that bottle and make it pop !!! å champagne på alle som var der !  var en super duper kveld og vi ble tatt med i busser til en uteplass der alle danset og drakk resten av kvelden :D

could you love a boy like me tonight

skolen er kjempeflink å arrangere utflukter som vi får vere med på , som sakt er det hver helg og er du campus student er det alltid litt rabatter, jeg anbefaler å vere med på det meste som virker intresangt :)

imorgen blir det båt safari på meg og Marit , skal opp tidlig og ta fergen over til sydney for så å bli plukket opp av guide som tar oss med 2 timer i bil før vi skal videre på båt tur og se DELFINER I DET FRI :D:D er heldigvis meldt opplett ver :)

Emma skal til sydney på market med ei venninde som kom fra bali igår og skal ver her i 8 dager :D

ellers så blir det pugging til examen som vi har på Torsdag (SKAL BLI GODT OG VER FERDIG) og kos + party resten av oppholdet. Vi har 8 dager igjen, noe som alle studentene her får magesår av å tenke på.. men de 8 dagene skal NYTEST !!! (pluss examen pugging)

Emma & kristina

Australia- Manly <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *