Fra Bali til Singapore!

God morgen, Celine fra exphil/exfac på Bali her! I helgen hadde vi langhelg fra torsdag til søndag. Da dro jeg og Madelen til Singapore! Vi var også sammen med Anemone og Bendik, og vi går alle fire i samme klasse.

I løpet av disse fire dagene har vi besøkt blant annet Marina Bay Sands, Gardens By The Bay, Chinatown, Orchard Road, Clarke Quay, Sentosa Island – og selvfølgelig en hel dag på Universal Studios! Vi er helt forelsket i Singapore, så inspirerende by og mye flott og både se og oppleve.

Nå som vi først er i Bali, er vi jo så nærme mange fantastiske destinasjoner! Det tok oss bare 2 timer å fly til Singapore.

I langhelgen var det også elever som reiste til Australia og Filippinene. I tillegg var det noen elever på campus som reiste på hotell, utflukter og noen leide villa rundt om på Bali. Alle koser seg kjempemye og nyter tiden i paradis!

Nettopp ankommet Singapore, her ved Marina Bay Sands!

Gardens By The Bay, med fantastisk lysshow på kveldene.

Palmeparadis på øya Sentosa.

Singapore by night!

Universal Studios var utrolig gøy med show og mange ulike aktiviteter, kafeer og restauranter.

«Hollywood» i Universal Studios.

Med utsikt mot Singapore Flyer fra Marina Bay Sands!

Meg på ArtScience Museum på Marina Bay. Det var såå vakkert!

Vannshowet på kveldstid var fantastisk.

Meg og mitt flotte reisefølge!

Nå er vi tilbake på Bali! Til uka nærmer det seg skoleinnspurt med eksamenslesing og oppgaveskriving. Vi har utrolig mye på planen de neste dagene!

Celine

Exphil/Exfac Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *