Hverdagen på Bali

Halla folks🤙🏻I dette innlegget tenkte jeg å fortelle litt om hvordan en normal dag for oss ser ut. Jeg husker at før jeg reiste så tenkte jeg mye på hva man egt gjorde på Bali? Så hvis det er noen andre som lurer på det samme, enjoy.

I den perioden vi er i nå har vi 2 timer fysiologi og 1,5 timer praktisk pt-øving hver dag. Alle studentene har fysiologi sammen i klasserommet fra 10:00-12:00. Praktisk pt-øving skjer i gymmen som er på hotellet. For at gymmen ikke skal være helt stappa, så er vi delt inn i 4 grupper som er på gymmen ulik tid. De tidligste har time fra 06:30-08:00 (dette er pain, men smud å være tidlig ferdig) de seneste gruppene er mellom 13:00 og 16:00. Alle har derfor ikke helt lik timeplan, men man har samme timeplan som de man er på gruppe med.

Man har altså ca. 3-4 timer skole hver dag. Utenom det kan man egt gjøre akkurat hva man vil, og det er drit smud. Man kan sole seg, sove, lese til eksamen, trene, gå på stranden, sove litt mer, shoppe, chille, se på Netflix, gå tur, ta massasje, spise, ja egt alt.
Jeg liker godt å sove lenge hvis jeg ikke har timer tidlig. Etter skolen er det alltid digg å sove litt mer (hehe) eller sole seg hvis det er bra vær. Ellers trener jeg ofte på egenhånd om ettermiddagen. På kvelden er det alltid noen som finner på noe lætis, enten massasje, kino, dra ut å spise middag, dra på byen, lese (kanskje ikke så lætis men) eller bare chille og se på game of thrones🤙🏻😎
Livet her er virkelig helt fantastisk og jeg kunne levd her for evig<33

– Elise

Bali – personlig trener

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *