GOSTUDY AUKSJON 2018

Hei, Celine her fra Exphil/Exfac på Bali!

I helgen var det auksjon på GoStudy, som er oppholdets happening! Det innebærer at alle elevene bidrar med ulike ting eller mat – som for eksempel sjokolade, godteri, potetgull, norsk pålegg, gavekort eller andre tjenester. På selve auksjonen ble alle elevene samlet på et superfint hotell her i Seminyak, hvor vi fikk servert nydelig middag og dessert. Deretter startet auksjonen, og gjennom hele kvelden gav man bud på alt fra Smash og melkesjokolade til PT-timer i Oslo og billetter til Stavern-festivalen!

Såå mange fine ting som elevene hadde bidratt med for og auksjoneres bort. Det ble en utrolig gøy og minnerik kveld. Til sammen ble det samlet inn 150 millioner rupiah – som tilsvarer rundt hele 90 000 norske kroner! Pengene går til barnehjem her på Bali, og slik er GoStudy stolt «sponsor» av verdifulle bidrag til et godt formål, ved å hjelpe barn og unge i Bali som ikke har de samme mulighetene som oss nordmenn. Kvelden åpnet også i en tale fra en ung balinesisk kvinne som fortalte sin historie om hvordan GoStudy sine bidrag har forandret hennes – og mange andre unges liv. Jeg synes konseptet er fantastisk.

Alle elevene hadde pyntet seg for denne kvelden! Noen av elevene fikk også skreddersydd klær av skredderen på campus. En superflott gjeng!

«GoStudy Spring 2018 Red Carpet Auction»

Madelen, Emelie, meg, Josefine & Victoria

Håvard & Madelen

Isabell, Emma, Maria & Herman

Den røde løperen med de ulike barnehjemmenes logoer!

Linnea, Fredrik, Synne & Robin

Slik var lokalet stelt i stand og pyntet! Maten var nydelig.

Emelie, Victoria & Madelen

Mari, Robin, Isak, Anna, Afrodita, Sofie, Lars, Lisa & Henrik

På bildene er det også flere elever fra PT! Alle har blitt kjent på tvers av studiene og det er veldig gøy. En kveld vi aldri vil glemme!

Celine

Exphil/Exfac Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *