Knips fra Bali

Hei! Her er noen knips fra hverdagen min på Bali. Jeg prøver å dra på utflukter flere ganger i uka, legger ut flere Bali-bilder på @cellasworld på Instagram.

Det blir en masse bilder og videoer av paradis som blir veldig koselig å se tilbake på senere, og tenke på at vi faktisk bodde i dette paradiset! Det er helt uvirkelig.

Ellers er vi inne i siste måned på Bali og det går mot eksamenslesing og oppgaveskriving! Siste uke før vi reiser hjem har vi 3 eksamener som skal leveres, i tillegg til 2 som skal avlegges i Norge. Utrolig mye står på planen, så det blir noen travle uker fremover.

Her er noen av mine siste knips:

Meg og noen lokale barn, alltid i like godt humør. Veldig mange barn her er fattige, og har ikke de samme mulighetene eller ressursene som oss. Det er store kontraster. Likevel er de alltid like imøtekommende, hyggelige og livlige. Bali har gitt mange inntrykk, og lært oss mye.

Palmeparadis. Det er 30 grader og stort sett sol hver eneste dag. Mange spør om regntiden her nede, men den har vi ikke merket noe drastisk til. En kjapp regnskur innimellom men disse varer som regel veldig kort, og går over i knallsol etterpå. Det er altså stort sett kjempefint vær!

Spadag i Ubud. Bali er kjente for og stolt av sin balinesiske massasje. Jeg har prøvd ut flere av de ulike stedene her og de tilbyr fantastisk massasje og vedig god service i tropiske omgivelser.

Fantastisk natur! Jungelen og vannfallene er noe av det jeg elsker mest ved Bali. Her går man turer midt i jungelen full av elver, palmetrær og apekatter.

Lokale gater. Vi bor midt i Seminyak sentrum hvor campuset ligger noen minutter fra alt av shopping og butikker, kafeer og restauranter.

Kelingking Beach, mitt favorittsted på Bali. Av alle utfluktene her er dette en av de mest populære. Kelingking ligger på Nusa Penida, som er 1 av de 3 Nusa-øyene.

La Laguna på veien til Canggu, en restaurant med utsikt mot havet. Har ikke tellingen på alle de koselige restaurantene med unik beliggenhet!

Rosa spot i Ubud. Bali har svært mange slike som er veldig populære, og mange av dem finner man på Gili og Nusa-øyene.

Tropiske dager i Balijungelen. Jeg synes at dette skiller Bali fra andre typiske sydendestinasjoner. Bali er både by og strand, men gir også den unike jungelopplevelsen. Hvis man virkelig tar på seg turantrekket og begir seg ut på eventyr her kan man se fantastisk mye.

Enda et vannfall midt i jungelen.

Nå er jeg og en gjeng fra klassen i Singapore! Ønsker alle en kjempefin dag.

Celine

Exphil/Exfac Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *