Hola Barcelona

Hei! Mitt navn er Andrea Kristiansen Øverby og jeg skal blogge om oppholdet med GoStudy fra Barcelona og Paris. Jeg er 19 år gammel, kommer fra Elverum, og har tatt studiespesialisering ved Elverum videregående skole og Framnes videregående skole. Etter jeg var ferdig på skolen, fant jeg ut at jeg ville ta opp fag og fant GoStudy sine programmer på nettet. Dette var jo da noe som virkelig fristet, så her sitter jeg nå i Spania.

Vi er en gjeng på 43 elever som hadde avreise fra Gardermoen den 25.august, og her skal vi alle ta opp fag eller gå påbygg. Til å ha vært samlet i nå 9 dager, vil jeg si at vi har blitt en veldig fin og trygg gjeng allerede. Lærerne er veldig flinke og hyggelige, skolene er bra og byen er utrolig stor og fin med masse å tilby. Nå den første tiden har vi alle brukt litt tid på å bli kjent med byen, så det har vært mye gåing og bildetakning.

Hittil har vi vært på ølsmaking på et gammelt Katalansk bryggeri, vi har hatt sightseeing i gamlebyen, tapaskvelder i tapasgatene, shopping, badet i det veldig så salte vannet, vært på skolen i mellomtiden av alt det gøyale og i går var det det lokalet markedet som sto på planen.

På markedet var det alt fra lokal mat, krydder, øl, oster, tapas, oljer og økologisk is, til klokker laget av bare tre, smykker, klær, solbriller og sko. Veldig morsomt og fint.

Nå er det masse skole som står på planen for de neste dagene, så i morgen skal vi som har fri sette oss på biblioteket på Universitetet.

Andrea

Barcelona/Paris VGS Privatist

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *