Heihei fra Sydney!

Hei alle sammen!

Vi heter Tomine og Vilde, og er så heldige at vi har fått lov til å blogge om oppholdet vårt her i Manly de neste månedene. Endelig har vi også kommet oss ned til Australia og vi gleder oss masse til å holde dere oppdatert om alt det spennende som kommer til å skje fremover!

Vi kan jo begynne med å fortelle litt om oss selv og hvordan vi havnet her. 

Mitt navn er Tomine Ødegård, jeg er født i 1999 og er fra Fetsund (et lite tettsted ikke så langt fra Lillestrøm og Oslo). Jeg har egentlig alltid hatt lyst til å studere i utlandet, gjerne Australia, så da jeg fant GoStudy tenkte jeg at det passet meg midt i blinken! Jeg er litt lost når det gjelder fremtidige studier, så Ex-phil og Ex-fac hørtes fornuftig ut da dette er et kurs man kan ha stor bruk for på mange universiteter. Og hva er vel bedre enn å gjennomføre det her i paradis – i hjertet av Manly!

Mitt navn er Vilde Bjerke. Jeg er også født i 1999, altså 19 år og kommer fra Bærum (nærmere Hosle)! Jeg er også ganske usikker på hva jeg vil gjøre til høsten, og tenkte på samme måte som Tomine at et semester her nede i Manly passet perfekt! Jeg gleder meg masse til å se hva dette semesteret har å tilby, forhåpentligvis masse soling, bading, kjekke surfere og litt lesing da;) 

Slik som de fleste av exphil gjengen dro både Tomine og jeg alene. På flyplassen var begge litt små stressa for å møte alle, men gjengen var så imøtekommende og åpne for å bli kjent med nye folk at vi fort følte oss velkommene! 

Vi har allerede vært her i 11 dager, og gjort utrolig mye gøy, men det kan vi komme tilbake til i et senere innlegg. I kveld reiser hele gjengen på surfecamp med MojoSurf til Anna Bay og vi er sykt gira! Krysser fingrene for kjekke instruktører ;)

Vi er begge aktive på Instagram, tomineodegard og vildembj. I tillegg er det lurt å sjekke ut hashtaggen #Gostudy99 for å se hva alle legger ut på insta!

Snakkes 
Tomine og Vilde
Ex-phil/Ex-fac, Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *