Chase The sun!

Heihei, nå er vi tilbake fra ferieuke på chase the sun!!

Fredag morgen tok vi flyet til Brisbane. Vi hadde en dag i Brisbane, hvor vi så oss rundt, spiste og shoppet!

Lørdag morgen dro vi tidlig med buss til rainbow beach, vi var ikke veldig heldige med været, men stranden var nydelig.

Videre fra Rainbow beach dro vi til fraser Island, som er en av verdens største strand øyer! Vi hadde en guidet tur på øyen i en slags buss som kjørte rundt på stranden og vi badet i Lake makenzie som dere kan se på bildene under!!

Etter vi hadde vært på Fraser Island tok vi natt buss til Airlie beach vi våknet opp til nydelig vær og satt oss rett på en speed boat IT til whitesundays. Dette var en helt fantastisk sted, nesten helt uvirkelig! Vi snorklet og var på white heaven beach!! På kvelden gikk vi ut å spiste ved kaien og la oss tidlig, fordi vi skulle ta buss videre neste dag

Neste busstur gikk til Townsville, også tok vi fergen ut til Magnetic Island! Her var vi i to dager. Magnetic island var en super fin øy med veldig fine bukter! Vi leide bil, som gjorde det veldig lett å komme oss rundt på øya og dette anbefaler vi alle!!

Til slutt dro vi til Cairns!! Her var i fire dager og dey tok rundt 6 timer med buss. Det var rundt 30 grader og sol alle dagene, noe som var utrolig deilig! Vi var på jungelswing, rafting (som var sykt gøy), kjørte seilbåt og snorklet + dykket i Great barrier reef!! Dagene i Cairns var helt fantastiske og vi gjorde utrolig mye gøy! På søndagen hadde vi bestillt et sent fly så vi tok en dagstur til Green Island, noe som absolutt anbefales!

Vi synes Chase The sun var en helt fantastisk tur og anbefaler alle å dra! Det eneste man må tenke på er at man kjører veldig mye buss og man bor på backpacker hostell med mange på hvert rom. Selv om det er mye buss får man sett helt utrolig mye fint og det er en helt sinnsyk opplevelse du ikke vil angre på!

Line og Henriette

Ex.phil Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *