Hello Sydney!

Heihei!

Kristina heter jeg! Jeg er 19 år og kommer fra Bærum. Jeg er så heldig at jeg har fått lov til å blogge om oppholdet mitt her i Manly dette semesteret! Vi landet i Sydney forrige tirsdag, så vi har allerede vært her i litt over en uke (wow som tiden flyr!). Det er SÅ mye spennende å se og gjøre her down under, og jeg gleder meg allerede masse til å fylle de neste 12 ukene med nye, morsomme opplevelser!

Grunnen til at jeg valgte å ta Ex.Phil/Ex.Fac her i Sydney er rett og slett fordi jeg visste at jeg kom til trives så godt her! Jeg vokste faktisk opp her i Manly, men flyttet “hjem” igjen til Norge for 8 år siden. Å reise tilbake til Manly med GoStudy var perfekt for meg, da det var en gylden mulighet for å sanke inn litt ekstra studiepoeng – samtidig som jeg kunne reise og oppleve nye og spennende ting. 

Jeg kommer til å oppdatere her 2-3 ganger i uken, men jeg er også aktiv på instagram! (kristinaahedberg). Det er også lurt å sjekke ut hashtaggen #Gostudy99 for å se bilder fra de andre studentene! :) 

image

Fine skolen vår! 

Og dette er meg :) 

image

I går var det cocktail party for alle de nye studentene her på ICMS! Det var utrolig gøy! Tenker å lage et eget innlegg om det :) 

Vi snakkes! 

Kristina
Sydney – Ex.phil/Ex.fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *