Hverdagsliv i Manly

Selvom det skjer ting hele tiden her, har vi rutiner. Hverdag står vi opp til frokost som er klokken 7. Der kan vi spise frokostblanding om vi vil det, brød med ost og skinke på, brød med syltetøy eller mye annet. Der er også fruktblandinger med yoghurt om du vil ha det. Så selvom vi begynner på skolen klokken 1 mange dager, må vi stå opp til frokosten, for den er så god!! Lunsjen varierer veldig. Men vi kan få taco, spaghetti, fisk, kylling, biff…. Det er ikke grenser på alt vi kan få. Og det er også veldig godt. Middagen også varierer like mye, med like mye godt. Så når vi kommer hjem, kommer vi til å trille inn på flyet for vi spiser så mye.

Skoledagene er ikke lange. Noen dager begynner vi 8 til 11, andre er det frå 13 til 16. Dette varierer litt, for vi fra GoStudy har bare et klasserom, på 3 forskjellige linjer, så det må bli litt bytting. Faget vi har, Anglophone Culture an Communication, går ut på at vi skal lese mange romaner, se mange filmer og lære mye om kolonialiseringen, om det å være ny i et nytt land, med kulturmøte og mye spennende. Så det er ikke bare å sitte å lese og skrive stil. Det er faktisk ganske spennende. Og læreren vår, Jonathan Hall, er veldig entusiastisk, og han elsker det han skal lære bort, så det gjør det ekstra spennende. Og vi får også sjansen til å grave litt dypere i de klassiske romanene, som Jane Eyre og Robinson Crusoe. Og siden læreren vår er australsk, MÅ vi snakke engelsk hele tiden, så vi lærer mye mer enn om vi skulle ha hatt en norsk lærer.

Hverdagene her nede går ut på å lese, eller dra ned i Manly og se seg omkring, dra på stranden som ligge 5 minutter unna, eller noe annet. I dag skal vi ned i Manly og få oss massasje!! Hærlig.

Tenkte kanskje det var noen som lurte på hvordan ting var her nede, så skrev et innlegg om det. Vi storkoser oss ihvertfall, having the time of our lives !! :D 

Spør om det er noe noen lurer på!! :-)

Kos og klem

Emma og Kristina

Manly, Australia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *