I <3 MANLY

Hei!

Nå har vi allerede rundet av 3 uker her nede – tiden flyr virkelig i godt selskap. Jeg tror jeg med hånden på hjertet kan si at alle koser seg glugg ihjel hver dag her nede, selv om vi både har skole og innleveringer. 

Selv etter x-antall gåturer til stranden er utsikten over Manly Beach like fin hver eneste gang. Har såklart knipset en del bilder allerede som jeg vil vise dere, selv om alt faktisk er minst 10 ganger finere i virkeligheten. 

Det er flere strender å velge mellom som ligger i gåavstand fra skolen. De vi bruker mest er Manly Beach og litt Shelly Beach. Mellom Manly og Shelly er det en fin “sti” langt havet som byr på kjempefin utsikt av svaberg og strender. 

Det finnes også en “snarvei” til Many Beach gjennom en gate og ikke langs havet. Da vi nærmer oss stranda møter vi på denne utsiken. Tror jeg aldri kommer til å bli lei!

Manly Beach

Går man rett ned fra skolen mot “kyststien” så finner man også et basseng av vann fra havet. Veldig idyllisk!

Men Manly er ikke bare fint på dagen. Kveldene byr på veldig fin solnedgang og rosa himmel:

Manly Beach by night. 

Dersom man går i andre enden av Manly Beach kommer man til Queenscliff – kjempefine klipper med blant annet en “tunnel” man kan gå igjennom for å gå i mellom klippene. Tok en joggetur ned dit til solnedgangen i går og det var utrolig fint: 

De siste dagene har det ikke skjedd så mye spesielt, men vi har kommet godt i gang med skolen og har flere innleveringer som de fleste prøver å prioritere. Været har også vært litt opp og ned i og med at det drar seg mot høst her nede. 

Om bare 2 uker har vi Spring Break og da skal de aller fleste dra på en tur som heter “Chase the Sun” i 9 dager. Vi flyr til Brisbane og skal være med en tur langs østkysten hvor vi skal innom blant annet Great Barrier Reef og ender reisen i Cairns.  

Vi snakkes!

Tina
Sydney – Ex.phil/Ex.fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *