Kingsman & 4ever nails

11.10.2017

Heyy!

Det er onsdag og vi er allerede nesten halvveis i uka! ~CrAZyy~ Uka her har iallefall startet veldig bra og håper og tror at også resten av den blir supernice. I går dro vi en gjeng på 12 stk. til en kino som ligger ved et kjøpesenter omtrent 25 minutter unna med Uber. Vi skulle se Kingsman 2, og selv om jeg ikke har sett Kingsman 1 engang (hehe) ble det en veldig fin kinoopplevelse! 

Ingvild, Nora og Vilde som gleder seg til kino <3

Er skikkelig deilig å gå på kino her fordi man kan ta stolene helt bakover! Er som en lenestol med fotstøtte og alt, så når jeg kommer tilbake til Norge kjenner jeg sikkert hvor ukomfortabel stolene hjemme er i motsetning til disse… Så det var en fin kveld med popcorn, deilige stoler og en bra film!

I dag dro Alexandra og jeg ned til sentrum Manly for å dra på et naildesignstudio som heter 4ever nails and waxing. Alexandra hadde allerede gjort research på google angående rating, pris og kommentarer (hun er rommets tripadvisor-ekspert) og fant ut at det virket veldig profesjonelt og til en grei pris. Så etter frokost sminket vi oss og la på marsj ned til salongen. Både Alexandra og jeg tok shellac pedikyr og Alexandra tok SNS manikyr i tillegg. Vi begge ble veldig fornøyd og kan definitivt anbefale å dra dit! 

Nøye utplukking av farger…

Fornøyd med min franske! Hihi. Tenker å dra tilbake neste uke for å få fikset manikyr på hendene før Chase The Sun-turen! Må jo ha matchende tær og hender…

Resten av dagen går til oppgaveskriving (mangler kun 200 ord på den ene oppgaven min nå!) se litt Netflix, rydde i skapet og kanskje skrive litt i dagboka mi. I tillegg har vi vaskedag i dag (det er forskjellige dager på de forskjellige etasjene) så kanskje jeg går ned og får litt nye håndklær og nytt sengetøy også.

Helene
Sydney – Ex.Phil/Ex.Fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *