kunsten å stryke

Å stryke ut bading, late dager på stranden, utflukter, surfing og alt Puerto escondido har å tilby er vanskelig når man lever i paradis. Men vi må stryke det ut, for nå er eksamen rett rundt svingen. På fredag skal vi ha eksamen. Det er er en intens leseuke forran oss. Det er lesing fra natt til dag. Sokrates, Platon aridescartes!?!? Det gjelder å holde tunga rett i munnen. Det diskuteres filosofi over middager, lunsjer, frokoster, ja til ogm ed under de få late strandtimene vi tillater oss denne uka. Heldigvis får vi utrolig god hjelp av filosofilærer Ole Johan. 

De fleste utnyttet den siste helgen før denne lese uka til å dra på dykkerkurs. Å ja, å dykke må være lykke. For gladere Mexicostudenter skal du lete lenge etter. Prisen lå på rundt 2000pesos og inkludert i prisen fikk de tørrtrening, båttur ut i havet for å dykke, og en god kickstart på dykkerlappen! 

Nå er det snart Eksamen og duket for studieuke etter det. Da sprer gjengen seg utover hele Mexico. Alt fra strikkhopping til store shoppinggater. Gleder meg til å fortelle! 

Kiran 

EX.phil/EX.fac – Kulturforståelse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *