Livet på Cuba så langt!

Hei!

Da har vi tilbrakt 3 uker på Cuba! En kultur som er totalt annerledes enn Norge og kan ikke sammenlignes med noe annet! På de 3 ukene har vi fått ordnet en del praktiske ting, som å få cubansk Sim-kort, bli kjent med stedet og begynt på skolen. Skoledagene er fra 09-12, med lunsj inkludert, noe som passer oss studenter veldig bra.

Vi har fått ordnet medlemskap på et Hotell like i nærheten (Melia Cohiba), der vi betaler 60 CUC (540 kr) for basseng og treningssenter. Her kan vi sole oss i vakre omgivelser og lese ved bassenget. I løpet av disse 3 ukene har vi også fått vært med på en del turer, noe som har vært helt fantastisk. Vi har vært på helgetur til Trinidad og fått besøkt en fantastisk strand med all inclusive inkludert, men dette skal jeg komme tilbake til i en senere blogg post.

Den første uken fikk alle studenten kjørt cubanske gamle biler, noe som var utrolig gøy og alle satt pris på. Det var en enorm frihetsfølelse å kjenne vinden i håret, eksoslukten, se de gamle bygningene og kjenne på atmosfæren da vi fikk en rundtur i gamle byen.  

– Ida Elisabeth Berge
Ex.phil/fac med kulturforståelse på Cuba!

En mann jeg møtte i gamle byen med en veldig stor sigar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *