MEXICO!

Sommerfuglene i magen har meldt sin ankomst, det har regnet hele helgen og jeg har aldri før vært så klar for å reise langt, langt bort til sol, varme og et surferparadis kalt Puerto Escondido! Jeg heter Amalie, og jeg skal prøve å forevige disse tre månedene i Mexico ved å føre en god gammeldags dagbok; eller som det nå heter, en sånn derre “Blogg”.

Det er bare 9 dager igjen før vi setter oss på flyet, og det hele har gått veldig fort! Jeg våknet opp en morgen tidlig i sommer og bestemte meg for at jeg ville gjøre noe nytt. Da jeg har en svært utålmodig sjel, skulle det helst skje med en gang. Jeg googlet og fant GoStudy, meldte meg på, sa opp jobben og leiligheten, skrapet sammen det jeg hadde av penger, sa hadet til alle mine venner, flyttet alle tingene mine fra Trondheim hjem til mor og far i Sandefjord, og nå sitter jeg her. Snart reiseklar og veldig spent!

Jeg håper og tror at jeg ikke er den eneste som er litt nervøs og sitter med følelsen av at det er en million ting jeg skulle ha gjort før avreise. Uansett så sees vi snart i den “Den skjulte havn”, og det man ikke rakk å gjøre før avreise, det løser seg alltid!

Amalie

Mexico

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *