Mojo surf camp

Nå har PT- og idrettsgruppa nettopp kommet hjem fra ei helg med surfing. Det vil si, for det første ei helg med kaving i vannet og saltvann gjennom hele kroppen, men vi har faktisk stått en del også! Helga starta dessverre med nyheten om at det går en tyfon langs østkysten, så vi måtte forberede oss på mye regn og store bølger. “Dette er ingenting,” sa vi, “vi kommer fra Norge.” Og det gikk faktisk helt fint, man blir jo våt når man surfer unsett!

Vi starta første surfetime kl 7 lørdag morgen, og holdt på i 1,5 time. Så koste vi oss med lunsj og brettspill, før vi dro ut i bølgene igjen på ettermiddagen. På lørdagskvelden var det burgere og party med alle instruktørene, som endte med dansing på bordene, twister i gjørma og sand i alle kroppsåpninger ;);) Det var dritgøy!!!

De fleste av oss klarte å komme oss opp av senga og ned på stranda på søndags morgen, men det var dessverre noen som hadde kommet oss i forkjøpet :( En hai :( Så da ble det strandleker og enda litt kortspill i stedet, før vi spiste lunsj og pakka sammen.

Marthe, Kari og Helene hangin’ loose


Til tross for været og haien, så var helga veldig bra lagt opp, og vi koste oss masse! Mojo arrangerer surfeturer for GoStudy hvert semester, så turene er perfekt tilpasset oss studentene. Instruktørene var kule og avslappa, og med enkle soveplasser og grillmat ble det herlig campingstemning. Vi rakk også å lære det mest grunnleggende av surfing, så nå gleder vi oss til å prøve oss på egen hånd her på Manly beach. Yeew!

Mojo skal sende oss bilder fra helga, så de kommer etter hvert!

Ingrid
Sydney – personlig trener

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *