Nå er det bare 3 uker igjen til avreise, og tiden går så fort!
På fredag feiret vi bursdagen til Nikolai og Rakel. Ole hadde ansvar for matlagingen og det ble meksikansk denne gangen. Veldig godt! Til dessert fikk vi pasjonsfruktmousse og kake. Under middagen ble det arrangert en lek der alle skulle få et oppdrag. Det kunne for eksempel være å starte hviskeleken, holde guttenes/jentenes tale eller utbringe en skål hvert 15. minutt. Det ble en veldig morsom og interessant middag!
Lørdag gikk jeg frem og tilbake til Lopes Mendes, som er blitt kåret av VOGUE til å være en av de 10 fineste strendene i verden. Kjempefin tur, og stranden var nydelig! Anbefaler alle som kommer til våren å melde seg på surfing! Jeg er ingen stor fan av bølger i utgangspunktet, men dette var utrolig gøy. Det er ingen som har meldt seg på surfing her og jeg tok bare en prøvetime, men det er absolutt verdt å i det minste prøve det. Det er også billig å leie surfebrett for en dag (ca 60 NOK), men anbefaler alle å ta en time før man leier brett.
På kvelden hadde vi halloweenparty. Fest-komiteen hadde arrangert et VELDIG vellykket rebusløp der vi ble delt inn i grupper og gikk fra post til post der vi hadde forskjellige oppgaver! Utrolig gøy! :)
Ellers har helgen gått med til jobbing med kulurforståelse. Idag har vi lesedag og imorgen er det på’n igjen med vanlig skole.

Julie Marie, Brasil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *