Nordmenn som klager på været

All-time low record for september i Sydney. Typisk. Det må sies at vi trolig hadde omkommet uten bukse, jakke og skjerf, og den nyinnkjøpte bikinien ligger fremdeles sirlig innpakket med prislappen på. 

Her er vi paa cocktailparty i o-week

Men nå – NÅ blir det bedre. 32 grader i månedens siste dag gjør i alle fall ei i utganspunktet hard CrossFit-økt over enn gjennomsnittet slitsom. Hva med noen hundre repetisjoner av wall balls, box jumps, doubleunders og power clean, gjerne med snatch til forrett og løping til dessert?

Nå er det oktober, og vi er inne i andre vårmåned. Vi har vært her i tre uker, og er faktisk snart en tredel inne i studiet! Om halvannen uke er det anatomi- og fysiologieksamen, og da er det godt å ha fylt opp glykogenlagrene med hjerneføde i form av vafler og risgrøt. Oseanias eneste sjømannskirke ligger nemlig like utenfor Manly, og der ble vi møtt med åpne armer av personalet i dag onsdag.

I hui og hast fikk vi servert risengrynsgrøt (uten rosiner :() og vafler (uten brunost:(), før vi dro på crossfiten for å lære kipping og pistol squats.

ICMS-ledelsen er visstnok ikke helt tilfredse med treningsantrekkene vi moeter paa skolen i, saa vi har faatt beskjed om aa endre stil litt. Hva med..?

Cecilie, den skjoenne studentkoordinatoren vaar, vil gjerne at vi skal gaa i disse!

xoxo fra Manly!

Charlotte K, PT Crossfit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *