Nusa Lembongan og roadtrip

Hei igjen. Akkurat nå befinner jeg meg på Gili Air som er den nest minste av Giliøyene. Vi har en ukes ferie fra skolen denne uka, noe som er helt nydelig. Alle fra Ex.Phil er her allerede, men PT kommer ikke før torsdag fordi de hadde eksamen i dag. Kommer til å lage et ganske langt og utfyllende innlegg om Gili når vi kommer hjem.

For to uker var mange av oss på båttur til Nusa Lembongan. Denne turen anbefaler jeg alle som har tenkt å studere med Gostudy å være med på, den var helt utrolig. Båtturen tok ca 2 timer og alle solte seg på dekk med en kald Bintang og bra musikk. Da vi kom frem var det krystallklart vann og kritthvit sand.

Når vi kom frem fikk vi velge å dra på en omvisning rundt øya, kjøre bananbåt, snorkle eller bare slappe av på stranda. Vi gjorde alle tingene, det var helt supert.

Her var stedet vi dro ut til for å snorkle, og det var tusen ganger finere i virkeligheten!

Uken etter leide vi bil og sjåfør, og reiste litt rundt i Bali. Vi fikk sett både risåker, kaffeplantasje og et fossefall. Alle disse tingene bør sees og oppleves mens du er på Bali.

Dette dyret (tror det er en katt) spiser modne kaffebær og bæsjer det ut igjen, deretter blir bønnene vasket og brent. Kaffen de lager kalles Kopi Luwak og er en av verdens dyreste kaffe.

Utsikt over risåker fra kaffeplantasjen

Smaksprøver på mange forskjellige sorter kaffe og te

Til slutt besøkte vi Tegunungan Waterfall

Det ble en del bilder og et ganske langt innlegg. Nå rett før ferien hadde vi to innleveringsoppgaver, så da var det litt vanskelig å finne tid til å blogge.

Skal nyte denne ferien til det fulleste, så blogges vi når jeg er hjemme igjen!

Sandra

Bali – Ex.Phil/Ex.Fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *