Overstått eksamen og dagene gååår

Omg så dagene går. Den dagen internet faktisk fungerer på hotellet er en lykkes dag, som i dag for eksempel har jeg en date med http://allsp.ch/. Merk dere at 16nde sesong av South Park er sparket i gang i statene. Check it!

Vi hadde exphil eksamenen vår sist torsdag for nesten en uke siden nå.

Interessante, spennende, tørre greier. Interessant med tanke på å lære denne teorien om disse forskjellige tenkemåtene. Spennende med tanke på hvordan sette dem bevisst i verk. Tørt med tanke på at det er så mye teori. Men F heller. Vi valgte å studere det selv så vi vet hva vi gikk til, ikke sant.

For mange av oss var dette en ny opplevelse. Altså det å ”studere” fremfor å ”lese” som vi gjorde i ”gamle dager”. Lese innebærer å,…ja lese…mens å studere innebærer det å finne hva som er viktig å koble det opp mot de andre temaene i emnet og systematisere det til et stort nettverk av viten! Nye greier for meg og sikkert for de fleste av oss. Jeg føler at jeg er blitt bedre kjent med studenten Alf i denne perioden. Jeg håper gamle Alf og studenten-Alf kan bli gode venner i fremtiden  innen nøyaktig en uke for da starter vi på Exfacen. Studenten Alf kommer til å si til gamle Alf, ey Alf shit, nå er klokka blitt så mye at du burde bare ditche den blonde berta og komme deg i sengs ASAP for du må få deg vertfall syv timers søvn imorra for å være opplagt til forelesning for morra di kommer ikke til å skrive fraværs notat til deg boy!

Alfredo

Puerto Escondido, Mexico

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *