Overstått eksamen og ferie!

Takket være utrolig dårlig nett har det ikke vært så lett å få lastet opp noe, så her kommer ett veldig forsinket ett!

Okei, en uke tilbake i tid.. Beachparty OG poolparty! Det var en ganske så chill dag på et eksklusivt strandresort, hvor vi kunne bade, sole oss, spille volleyball og fikk servert god grillmat. Etter en god del timer her, reiste vi hjem igjen for å stelle oss for poolparty hos Ex.Phil studentene. Kjempe gøy, så det var en bra helg :)

Så, på torsdag var det eksamen i anatomi og fysiologi. Tror de fleste hadde lest seg halvt i hjel, så OM det var etterlengtet å være ferdig og endelig ha ferie! Størsteparten av studentene skal til Gili, mens endel skal andre steder. Vi er åtte jenter som skal til Phuket i Thailand i en uke. Man kan jo ikke gjøre noe annet når man finner suiter på fint hotell og flybilletter til den nette sum av 2700 kr! Vi gleder oss :D Turen over tar bare litt over tre timer, og i Thailand er det til og med billigere enn på Bali, så der skal vi leve greit!

Etter eksamenen var det eksamensfest på et utested i Kuta som heter Eikon. Her kunne man betale 100 000 rupiah (65kr) og drikke alt man ville! I tillegg spilte de masse norske sanger, så der ble det bra liv.

Tilslutt vil jeg bare gratulerer min kjære roomie Synne med 20 års dagen idag! Woop woop :D

Håper alle har det fint hjemme i Norge, hører rykter om skikkelig vårfeeling på Sørlandet? Skal bli godt å komme hjem til når den tid kommer :)

Oda Vår,
Bali. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *